Geen afbeeldingen
fotolijn

AVIA Clubsparen

Tank brandstof bij AVIA Marees en help zo brandstof te sparen voor de Corrie en de Zeekoe !

Speciaal voor clubs en verenigingen heeft AVIA Marees het zogeheten AVIA Clubsparen geintroduceerd! De leden én alle mensen die een club een warm hart toedragen kunnen middels het AVIA Clubsparen geheel GRATIS punten sparen bij AVIA. Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA Marees en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Clubsparen voor Waterscouting Vita Nova !
Tank de Corrie en de Zeekoe vol met AVIA Clubsparen! Hoe? Eenvoudig door te tanken én te sparen bij één van de AVIA Marees stations. Vita Nova is ook verbonden aan het AVIA Clubsparen. Door met z´n allen te Clubsparen voor Waterscouting Vita Nova spaar je eenvoudig en direct punten, die wij om kunnen zetten in geld om brandstof te kopen. Doe ook mee en begin vandaag nog met Clubsparen, want hoe meer Clubspaarders hoe hoger de bijdrage van AVIA Marees voor onze scoutinggroep.

Hoe werkt Clubsparen?
AVIA Marees heeft met Waterscouting Vita Nova een overeenkomst voor Clubsparen. Vraag dus vandaag nog de speciale Clubspaarpas aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en gebruik de Clubspaarpas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor Vita Nova. Alle spaarpunten worden automatisch direct bijgeschreven op het saldo van de club. Periodiek kan Vita Nova de spaarpunten verzilveren bij AVIA Marees en het geld naar geheel eigen inzicht besteden en dus ook voor brandstof.

Voor meer informatie over het AVIA Clubsparen kun je ook kijken op www.aviamarees.nl

Tanken en (onbemand) sparen:
Uniek in Nederland, ook onbemand sparen bij AVIA Marees! Niet alleen op de bemande tankstations kun je sparen maar, alleen bij AVIA Marees, ook op alle onbemande tankstations (AVIA Xpress) kan gespaard worden. Hierdoor kun je dus ook Clubsparen op de onbemande AVIA tankstations.

Sparen op een onbemand AVIA station:

1. Voer eerst de (Club)spaarkaart in en volg de instructies op de betaalautomaat.
  2. Hierna de betaalpas invoeren en volg de instructies op de betaalautomaat.
  3. U kunt nu tanken.
  4. Kies indien wenselijk na het tanken op de betaalautomaat voor (bon)ticket

Sparen bij een bemand AVIA station:
Geef vóór u afrekent de Clubspaarkaart af aan de AVIA medewerker.

Tanken in Schagen:
Met ruim 50 tankstations in de regio is er altijd wel een AVIA bij jou in de buurt. In Schagen bijvoorbeeld aan de Lagerdijkerweg tegenover het Havenkantoor, maar ook op veel plaatsen in de regio staat een AVIA Marees tankstation. Kijk op www.aviamarees.nl (menu: AVIA tankstations) voor het dichtstbijzijnde AVIA tankstation bij jou in de buurt.

Tot slot:
De AVIA Clubspaarkaart is te gebruiken i.c.m. de volgende betaalwijzen:
Cash, PIN, MTC, Travelcard, Maestro, Eurocard/Mastercard, VISA en XXImo